Om oss

Östberga kulturhus är sprunget ur en medborgardialog som genomfördes av Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning under 2015.
Sedan september 2018 har vi varit öppna för allmänheten med diverse verksamheter och aktiviteter. Östberga kulturhus är ett allaktivitetshus där medborgarnas delaktighet och behov står i centrum. Vi hjälper dig genomföra dina idéer.

I huset finns kommunala verksamheter som bibliotek, öppna förskolan, förebyggande verksamheten (seniorverksamhet) fritidsklubb, ungdomsgård, kulturskola och fryshusets mobila team. Vi har också en del föreningar som hälsar på!