Nyheter

24

aug

Mot hösten!

Sommaren har gått fort och trots att vi förfarande får njuta av sommarvärmen är det dags att blicka framåt mot hösten. Vi fortsätter såklart att njuta av värmen så länge det bara går och planerar utomhusaktiviteter fortsättningsvis också.
Vi vill också passa på att tacka alla våra besökare som gjort oss sällskap under sommarens sommartorg och aktiviteter, tack också till våra kollegor och samarbetspartners som gästat oss och bidragit till extra glädje och kreativitet.

Restriktionerna för Corona ligger kvar och en del verksamheter och aktiviteter kommer fortsatt ha anpassade öppettider eller starta terminen senare till följd av detta. Vi kommer löpande informera om nya aktiviteter och eventuella ändringar här på hemsidan.

Denna vecka återgår huset till ordinarie öppettider. Det innebär att Caféet har öppet kl. 9-17 tisdag-fredag och kl. 11-15 på söndagar.
Under respektive verksamhets flik finns öppettider och scheman.

Vi kickar igång hösten med jubileum!

Det har redan gått två år sedan kulturhuset öppnade och vi vill så klart fira detta med er.  Det gör vi med buller och bång på torget på söndag den 30 aug. Kl. 11-15
Mer information finns i evenemangskalendern.

Vi ser fram emot en innehållsrik och spännande höst tillsammans med alla våra besökare.
Välkomna in!